Да живееш Дизайна си – продължение


HumanDesign

Семинарът Да живееш Дизайна си (Living Your Design) е способен да трансформира живота и е основата за разкриването на истинския Теб. Чрез осъзнаването, което се получава, вие можете да предприемете експеримента да следвате собствените си стратегия и авторитет за вземане на правилни решения.

Така да започнете да живеете своя истински живот на истинския си Аз като започвате да разбирате кой наистина сте.

Системата на Хюман Дизайн (Дизайн на човека), която свързва науката и духовността, е средство за избор на решения в перфектна хармония със самия Теб. Хюман Дизайн е наука за различията, наука за уникалността на всеки от нас. Много хора намират куража да изживеят своята уникалност.

Живеят собствения си дизайн, живеят собствения си живот. Това не е свързано с това да се променяте, а да разпознаете и разкриете какви винаги сте били. Следвайки собствения си дизайн, вместо да се опитвате да бъдете някой друг, правите живота си по-прост и по-лесен.

Насладете се на пътешествието да заживеете личния си житейски проект.

Искате ли да живеете по-хармонично?

Въпроси ХюманДизайн

Искате ли да вземате решения с увереност и да хармонизирате отношенията си с хората?

Задавали ли сте си някой от въпросите:

  • Кой съм Аз?
  • Как да вземам правилните решения?
  • Какво всъщност наистина искам?
  • Какви са моите силни страни и как да ги реализирам?
  • Как да намеря правилния път в личния си и професионален живот?
  • Как да постигна удовлетворение, успех и вътрешен мир?
  • Как са постигна и задържа добро здраве?
  • Как да разбера кой е правилният за мен партньор?
  • Как да решавам семейните си проблеми и как да разбирам от какво се нуждаят децата ми?
  • Или друг подобен въпрос, който постоянно се появява.
 Ако поне един от въпросите ви е занимавал достатъчно дълго, то нещо ви пречи са бъдете себе си, пречи ви да вземате правилните за вас решения, пречи ви да изразявате истинската си природа, а оттам ви отнема енергия и ресурси, пречи ви да постигнете щастие, удовлетворение, успех и вътрешен мир.

Какво ни пречи да бъдем себе си?

Kids HumanDesign

Всяко малко дете е едно уникално цвете. То се нуждае от грижите на родителите си, но инстинктивно може да усети повечето от полезните са себе си неща. Може да избере полезната за себе си хранителна диета, да знае какво да пие и дори да подбере новите си дрешки, така че да са здравословни за него, а цветовете им да подхождат на нуждите на енергетиката му.

Обаче, още от деня на нашето раждане нашите близки са се заели с възпитанието ни. Правили са така, както са били убедени, че трябва да бъде. Налагали са ни съзнателно и несъзнателно, с разбирането, че правят добро, собствените си възгледи и начин на справяне с нещата. Постепенно тези неща са се превърнали в навик като по този начин са се изградили убеждения, в които вярваме, но които не ни правят щастливи.

По време на образованието ни, учителите са ни налагали собствените си виждания и виждането на училището като институция. По този начин се е получило нашето хомогенизиране, сливане с другите и възприемане на общи убеждения и идеали, които странно защо са решили, че са еднакво приложими за всички.

По време на нашата работа фирмата, в която работим, ни е налагала нейните правила, политики и вътрешна култура, които, разбира се, са от полза за фирмата, но са ни формирали така, че да дозабравим кои наистина сме.

Всичко това е довело до нашето обуславяне от околната страна и хомогенизирането ни към дадени модели.

Семинарът ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ ни помага да се върнем към истинската ни същност

Свобода Хюман Дизайн Той ще ви помогне и е първата крачка към това да преодолеете обуславянето и отново да се върнете към своята уникалност, която всеки един от нас носи в себе си. Ще ви покаже как да я изразите и на нейна основа да постигнете решение на въпросите, които не сте могли да решите досега.

Ще ви доведе до удовлетворение, успех и вътрешен мир. Ще ви помогне да заживеете живота си с по-малко вътрешна борба, с по-малко съпротива от страна на околната среда и с повече автентичност като израз на вашата уникалност.

Хюман Дизайн (Дизайн на Човека) ще ви даде конкретни практически насоки и стратегии за това. Това е практическа наука, ще можете да проверите всичко сами практически и в обозримо време. Когато завършите семинара ще имате много по-ясно разбиране за себе си, ще се приемате много по-добре, ще разбирате по-добре начините ви на взаимодействие със света и ще можете да се възползвате по-добре от тях.

Ще разбирате и приемате по-добре семейството си, близките си и хората, с които работите. Ще можете (и с помощта на учебника като референтен източник) да помагате на своите деца и роднини да постигнат същото.

 

Certified-pro-transparent

Водещият. Божидар Цендов, сертифициран Хюман Дизайн Анализатор и сертифициран водещ на “Да Живееш Дизайна Си” към Международния Институт По Хюман Дизайн (IHDS). Повече информация тук. 

 

 

Учебник Хюман Дизайн

Учебникът. Семинарът осигурява и професионален учебник, одобрен от Международния Институт по Хюман Дизайн (IHDS). Учебникът не само е преведен, но и локализиран на български език – екип от специалисти е работил за уточняване на термините, ключовите изрази и т.н. Той съдържа детайлна информация и е пълноцветен с описания, илюстрации и графики, с обем над 200 страници, формат А4. Учебникът е необходимо условие за участие в курса и преминаването към следващите Хюман Дизайн курсове.

 

Формат Да живееш Дизайна си

Формат на семинара. Семинарът обикновено се провежда под формата на групови занятия, но в особени случаи е възможно и персоналното му провеждане. Оптималният вариант е присъствен семинар, но също в особени случи е възможно и дистанционното му провеждане под формата на уеб базирана отдалечена презентация.

Времетраенето е 2 (два) дена съгласно последните препоръки на Международния Институт по Хюман Дизайн (IHDS). Използваме методите на мултимедийната презентация за по-добра визуализация и ефективно използване на времето, споделянето не теорията, споделяне на личен опит, коментари, дискусии, упражнения и др.

За информация и записване: 0888 605 365

Ако все още нямате, то можете да получите Хюман Дизайн карта тук. Също така, ако мислите, че този семинар може да бъде полезен за някой друг, помогнете да го популяризираме чрез бутончетата по-долу.