За Божидар Цендов


Сподели с другите:

Аз съм Божидар Цендов, психолог и психотерапевт, Хюман Дизайн анализатор, водещ и създател наБожидар Цендов семинари за личностно развитие. Член на Дружеството на психолозите в България (професионален код – BG-RP-1797).

Моята мисия е свързана със:

  • Събирането на хората с любовта. Да можем да намерим своя партньор. Да намерим любовта и удовлетворението във връзката си.
  • Помирението на човека със самия себе си. Да открием истината за себе си, да отстояваме своята истина, да постигнем най-доброто, на което сме способни и да се наслаждаваме на живота.
  • Постигането на успех в бизнеса. Постигането на търсените резултати.

Това включва и: преодоляване на кризи във връзката, изграждане на връзка, освобождаване на любовта; предоляване на раздели и загуби; справяне с депресия, страхове, безпокойство, неувереност в себе си; преодоляване на емоционални травми и работа с емоциите; проблеми с теглото; баланса в живота; работа със здравословни проблеми и с тялото; справяне със стрес и бърнаут; намиране на себе си и смисъла на живота; преодоляване на жизнени кризи; родителство; репродуктивни проблеми; зависимости; личностно развитие

Разбирам, че понякога е нужно да трансформираме нещата в живота си. Затова моят подход е бързо да можем да видим практическата полза от това, което правим.

Това, което ми помага в работата, са обученията и сертификациите, които съм получил и които непрекъснато разширявам, както и моите лични преживявания, и опитът от света на бизнеса.

Аз съм два пъти сертифициран Водещ по Семейни Констелации: по немската школа на Берт Хелингер и френската на Идрис Лаор:

  • Двугодишен период на обучение към Фондация „Фамилни Констелации – България“ воден от група международни преподаватели с водещ обучител Ласло Матиаковски.
  • Двугодишен период на обучение към Френския Институт за Фамилни и Системни Констелациии с преподавател Колин Д’Обре (Coline d’Aubret).

Също съм международно сертифициран НЛП Мастър Практик.

Имам диплома от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School) като Хюман Дизайн анализатор и водещ на семинари „Да живееш Дизайна си“.

Автор съм на книгата „Пътеводител на будния дух“.

Телефонът е 0888 605 365. Потърсете ме.

СЕРТИФИКАТИ

за част от методите и средствата, които използвам в работата си

Хюман Дизайн (Дизайн На Човека)

Фамилни и Системни Констелации

НЛП Мастер

––

Божидар Цендов е дипломиран от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School)  и е сертифициран Хюман Дизайн Професионалист, сертифициран Хюман Дизайн Анализатор БГ5 Бизнес Консултиране и Професионално Ориентиране.

Ако все още нямате Хюман Дизайн карта, то можете да получите тук.

За да видите сертификата в пълен размер, кликнете върху него:

Хюман Дизайн Сертификат

Certified-pro-transparent

Божидар Цендов е дипломиран и сертифициран от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School) като Хюман Дизайн професионалист и водещ на семинари ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ.

За да видите сертификата в пълен размер, кликнете върху него:

Да заживееш дизайна си

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

––

Божидар Цендов е сертифициран Констелатор (Фасилитатор) по Фамилни и Системни Констелации във френската школа на Идрис Лаор и на немската на Берт Хелингер:
  • Двугодишен период на обучение към Френския Институт за Фамилни и Системни Констелациии с преподавател Колин Д’Обре (Coline d’Aubret).
  • Двугодишен период на обучение към Фондация „Фамилни Констелации – България“ воден от група международни преподаватели.

За да видите сертификатите в цял размер, кликнете върху тях:

Фамилни Констелации

Сертификат Фамилни Констелации

––

Божидар Цендов е сертифициран НЛП Мастер Практик дипломиран лично от ко-създателя на НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) Д-р Ричард Бандлър. НЛП Консултиране, Терапия и Хипнотерапия.

За да видите сертификата в цял размер, кликнете върху него:

Бжидар Цендов - НЛП Мастер Практик