Кога започва Хюман Дизайн анализа?


Сподели с другите:

Хюман Дизайн (Дизайн на Човека) НачалоТи може да си човек, който се доверява на чувствата си или човек, който не се доверява на чувствата си. Може да вярваш на ума си, а може и да не му вярваш. Може да обичаш разходките, а може и да не обичаш. Каквото и да си, рано или късно се опитваш да стигнеш до себе си.

Хюман Дизайн анализът започва, когато видиш нещо свързано със системата Хюман Дизайн. Не е нужно този анализ да стигне до край, но той започва, когато просто се заинтересуваш от себе си. По този начин.

Ти може да видиш информация за Хюман Дизайн и да чакаш месеци наред преди да предприемеш следващата стъпка. Това е твоето време, това е твоето изживяване. Възползвай се напълно от нещо. Самата идея носи осмисляне. Не е нужно нищо да правиш. Просто можеш да бъдеш себе си.

Не мисли, че Хюман Дизайн анализаторът ти носи нещо особено. Всичко просто е вече в теб. Това е трансформиращо изживяване не само за теб, но и за анализатора. Точно толкова, колкото се трансформираш ти, точно толкова ти помагаш да се трансформира и той. Това е едно съвместно преживяване. Направи го, когато си готов. И му се наслади. Всеки го заслужава. Всеки може да трансформира света около себе си.

 

Обичайте Себе Си!

 

One thought on “Кога започва Хюман Дизайн анализа?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>