Разбиващите теми на Уран в близките четири месеца


Сподели с другите:

Хюман Дизайн - Теми на УранСкъпи приятели, много от вас, а също и много от хората, които идват при мен, усещат съзнавано или несъзнавано промененото действие на Уран, когато той навлезе в 21 портал в края на март. Това действие е доста осезателно и ще продължи още около четири месеца. Поради тази причина в този материал ще опиша основните неща от гледна точка на науката Хюман Дизайн (Дизайн на Човека). Неща, които е достатъчно да се знаят, за да си спестим доста главоболия.

Действието на „големите“ планети, в това число и Уран, е свързано с поставяне на предизвикателства пред човека, объркване на живота му, внезапни промени, внезапни загуби. Много от вас, особено тези, които имат в Хюман Дизайн картата си активиран 45 портал, в края на март са усетили осезателни загуби, загуби на хора, загуби на отношения, загуби, които се преживяват дълбоко в ментален и емоционален план (Ако все още нямате Хюман Дизайн карта, то можете да получите тук ).

Всеки човек има два варианта да приеме тези предизвикателства. Единият е позицията на оплакване от живота, оправдаване, обвиняване, което ще засили не-аза. Другият вариант е да се трансцедентира конкретната ситуация, да се издигнем над нея, да усетим много-вариантността на живота, да приемем самия живот и с тази променена гледна точка да вървим напред и нагоре като с приятно учудване забележим как животът се променя чрез нас към красота.

Уран има две важни теми в 21 портал. Едната е свързана с контрола и отношението към промените, а другата е свързана със смисъла на живота.

Темата за контрола се изразява в това да ни бъде показано, че просто понякога нещата няма как да са под контрол. Случват се такива неща, които няма как да върнем назад, колкото и да мислим и да се опитваме да рационализираме ситуацията. Тук изходът е само един. Да се откажем да се опитваме да разберем и да приемем. Понякога нещата ни се дават не да ги разберем, а да ги преживеем и да натрупаме опит от тях. Приемането и оставянето на старите неща зад нас ни помага да започнем да живеем живота си. Това е смисълът на тази тема – да започнем да живеем новия си живот приемайки промените.

Темата за смисъла на живота се изразява в това, че се натрупват събития, които ни изглеждат трудни, трагични, ужасни и ни карат да усещаме живота си безсмислен. Тук особено силно действа не-аза, защото ако някой страда, тъгува и се ужасява, това е той. Тези страдания са свързани с нещата, които очакваме от другите хора и с това, от което се страхуваме от тях. Тук сме готови да търгуваме със себе си, за да получим, каквото искаме. Когато, обаче, не получим желаното, идва усещането за безсмисленост.

Изходът е да разберем, че ще получим всичко, когато наистина започнем да обичаме себе си. Обичайки себе си, ние ще се отдадем на вътрешната си сила, която ни позволява да вземаме правилните решения и така ще получим удовлетворение, успех и усещане за мир.

При някои хора действието на Уран може да се изрази в това, че да имат усещането за фалшива воля и да започнат да дават обещание, които впоследствие ще се окаже, че не могат да изпълнят. Всичко това допълнително може да засили усещането за безсмисленост.

През този период най-вярното средство за успешно преминаване си остава следването на стратегията и вътрешния авторитет за вземане на правилни решения.

 

Обичайте Себе Си!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>