Семейни Констелации, събота, 17 март


Сподели с другите:

Семейни констелации с Божидар, събота, 17 март
Семейните контелации са преживяване, което ни помага да видим връзката си с нещо много по-голямо и силно, със семейната ни система и това, което е отвъд семейната система. Те са един от най-ефективните кратки подходи. Могат да се използват във всяка сфера на човешкия живот.

Те ни помагат и да се обърнем към себе си, да се приемем такива, каквито сме и да изпитаме мир с вътрешния си живот и любов към себе си.

Човек се движи и успява в живота си не само благодарение на своята лична сила, но благодарение и на силата на семейната си система. Семейните констелации дават сила и стимулират движението ви в живота. Спомагат за възстановяването на баланса и ви помагат така да инвестирате ресурсите си, че да успявате в живота. Повече информация за семейните констелации тук.

ДАТА
събота, 17 март, 10:00 – 17:30
ФАСИЛИТАТОР
Божидар Цендов – Психолог, два пъти сертифициран фасилитатор по Системни и Семейни Констелации, НЛП Мастер.
МЯСТО
Център Алтея, Младост-3, бл.344, вх.1, ап.3
ЦЕНА
Цена при поставяне на тема: 70 лв. Цена за участващи наблюдатели – 30 лв (20 лв. на човек при записване на поне двама човека). Решение за поставяне на тема може да се вземе и по време на самото събитие.
ЗА ЗАПИСВАНЕ
Телефон: +359 888 605 365 – Божидар Цендов
Записванията във Фейсбук не са достатъчни.
ВАЖНО
Място за участие се запазва при записване на контакти и данни за участие на телефона по-горе. При записването участниците ще получат упътване как да се подготвят, за да бъде преживяваното по най-добрия начин полезно за тях. Броят поставени теми е ограничен.