Хюман Дизайн ПРАЗНИЧНИ ОФЕРТИ


Хюман Дизайн КОЛЕДНИ ОФЕРТИ Божидар Цендов

 

Искам да ви предложа интересни празнични оферти, но първо ще ви споделя нещо.

Лично съм се убедил, за мен и за много мои приятели и познати, че удовлетворението, успехът и сигурността са резултат от вземането на правилните решения в правилния момент. Също и в това да познаваме себе си, другите и света.

За мен, в тези трудни за много българи моменти, вземането на правилни решения ми помага да стоя в състояние на психическо, физическо и финансово здраве.

Това, което се случва, е напрягащо и за мен. Но и то ме води до нови познания за света, за човешката природа. Тече моят личен процес на развитие.

Предлагам ви това, което е помогнало на мен и на много други. Има неща за начинаещи в Хюман Дизайн, така и за напреднали.

Ето ги и моите предложения, които важат до 10 януари, 2021.

Може да ги поръчате за себе си или да ги поръчате като Коледни Ваучери, които да подарите на любимите си хора. Анализите се извършват на място, онлайн или като аудио записи.

Хюман Дизайн Основен Анализ (цена 120 лв) + Анализ Теми на Любовта и Сексуалността (цена 60 лв.) общо на празнична цена от 120 лв. Спестявате 60 лв.

Хюман Дизайн Основен Анализ на дете (цена 120 лв.) на празнична цена от 100 лв.

Хюман Дизайн Анализ Кариерно Развитие (цена 150 лв) + Анализ Теми на Любовта и Сексуалността (цена 60 лв.) общо на празнична цена от 150 лв. Спестявате 60 лв.

Партньорски анализ (интимни партньори, бизнес партньори, родител-дете) (Цена 150 лв.) на празнична цена от 120 лв.

Анализи на жизнени цикли Соларен Възврат, Сатурнов възврат, Хиронов възврат (всеки на цена от 100 лв.) на празнична цена от 90 лв.

Анализ Радикална Трансформация – помага на хората, които от месеци и години следват дизайна си да навлязат в нови дълбочини (цена 200 лв.) на празнична цена от 150 лв.

Сега можете да се свържете с мен на телефон 0888 605 365 (също Viber и WhatsApp), на електронна поща bojo@bojidartzendov.com или във ФБ на https://www.facebook.com/bojidarzim