Колко е важен точния час на раждане за Хюман Дизайн


Сподели с другите:

Пиша тази статия, защото се натъкнах на практики, които не са здравословни. Практиката, при която човек, ако не знае часа си на раждане, да се приема, че е роден в 12:00 по обяд. . Вместо да го потърси този час, да пита роднини или най-лесното и сигурното – да иде в служба ЕСГРАОН, веднага му казват, че можело да се приеме за час на раждане 12:00 по обед.

Огромна грешка. Защото тази Хюман Дизайн карта почти сигурно ще се окаже не неговата. Може да се затъне в невярна информация, която да доведе до нездравословни последици или просто да се лиши човека от предимството на истински анализ.

Възможни са случаи, когато човек знае часа си на раждане в определени граници. Например, между 1:00 и 2:00 часа. Тогава може да се провери как се променят нещата и да се направи анализ, ако е възможно, но не и да се каже, абе не си знаете час, ами нека приемем 12:00 да е часа.

Защото така се получават големи грешки. Ще дам пример за днешния ден 12 Май, 2015. Следната карта (кликнете за пълен размер) показва дизайна на човек, който би се родил утре в 12:00 по обед. Той ще е манифестиращ генератор и вътрешният му авторитет за вземане на правилни решения ще е свързан със сакралния център.

Хюман Дизайн (Дизайн на Човека)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Следващата карта е на човек, който може да се роди съвсем същия ден в 8:00 сутринта (4 часа по-рано от 12:00). Той ще е прожектор и неговият вътрешен авторитет за вземане на правилни решения ще бъде свързан с центъра на далака. Виждате само 4 часа каква огромна разлика правят: типът е различен и авторитетът е различен.

Хюман Дизайн (Дизайн на Човека)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пак същият ден в 16:00 следобед (долната карта) типът пак ще е манифестиращ генератор, но вече вътрешният авторитет за вземане на праивлни решения ще е свързан с емоционалния център. Виждате колко е важен часът на раждане за Хюман Дизайн анализа и как не можем да си играем с него. По-добре да не се направи карта или да се изчака, докато се намери по-точен час, отколкото да се ползва невярна такава.

Какво може да се направи, ако не си знаете часа на раждане:

  • Посетете служба ЕСГРАОН мо месторождение – там трябва да е записан
  • Говорете с родителите си, за да си спомнят по кое време сте родени, за да стесните границите на времето, в които знаете, че сте родени. Например, могат да си спомнят важни събития, които са показател за точното време като „беше на зазоряване, точно мина визитация, баща ти тъкмо бе дошъл след работа и т.н.
  • Говорете също с по-големите барята и сестри, и роднини
  • Ако сте живели с други семейства в една къща, може да говорите и с тях.

Хюман Дизайн (Дизайн на Човека)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Колко е важен точния час на раждане за Хюман Дизайн

  • Стоян

    Хей може ли да ми кажеш ако аз съм роден 21:50 какво ще бъде при мен ето и абв то ми: stoqn.banev2

    Reply

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>