Мисли на Ра Уру Ху – създател на системата на Хюман Дизайн


Сподели с другите:

Мисли на Ра Уру Ху

 

 1. Човешките същества не обичат себе си. Те нямат чувство за собствената си стойност.
 2. Човек никога не живее Истинния си Аз. Хората губят по-голямата част от живота си да живеят в Не-Аза – да живеят живота на другите. Има много малки изключения. Това е нашият свят. Системата на Хюман Дизайн дава на хората шанс да започнат процес на де-обуславяне.
 3. Няма значение какво другите хора мислят или казват. Вие сте тук да бъдете уникален израз на истинната си същност, а не някакъв хомогенизиран човек, който мисли „О Боже, какво ще си помислят те?“
 4. Не може да сме уникални и да не обичаме себе си. Като сме уникални сме перфектни.
 5. Сложете настрани всичко, което ви контролира – вашите култури, религии, образование; влиянието на родители, деца, любовници, приятели, учители…Те не знаят какво е коректно и здравословно за вас. Те нямат никакво право да бъдат авторитет за вас в този живот.
 6. Спрете да слушате какво вашия мозък ви казва да направите. Няма нищо за правене! Всичко е относно това да бъдеш. Следвайте своята стратегия за вземане на правилни решения, почитайте своя вътрешен авторитет.
 7. Всичко, което си помислите, кажете и правите е инициирано в дълбоките сиви области на мозъка половин секунда преди вашият неокортекс въобще да е запознат с това. Преди да знаете, че ще вдигнете ръката си във въздуха и ще кажете: „Нуждая се да ида до банята“, вашият мозък е бил работил над всичко това. Къде е вашата свободна воля? Това е илюзията, която имаме, че ние сме креативни, но ние не сме креативни! Ние сме реактивни същества.
 8. Хората искат всичко да стане по-добро. Това е, което гурутата са продавали винаги. Това са глупости. Не става въпрос нещата да се направят по-добри, не става въпрос хората да бъдат постоянно усмихнати. Аз не съм щастливия Буда. Филмът не е за това. Става въпрос да се позволи на хората да се почувстват цялостни в това, което те наричат живот.
 9. Ще отнеме много време да се събуди човечеството, защото човечеството е ограничено: хората са гладни, основни базови човешки потребности и живот са заплашени, нямат възможност да се образоват, не могат да имат сигурна среда и всичките други неща.
 10. Мога да ви преподавам всякакви курсове – мога да ви преподавам как да бъдете богати, как да бъдете здрави, как да имате по-добър сексуален живот….всичко това е един и същи курс. Бъдете самите себе си!
 11. Трябва да излезеш в света, да тирумфираш в плана на материалното, за да изживееш истинска духовност. Много е лесно да си просветлен в планината, където никой не те вижда. Съвсем друго е да си просветлен и да разботиш в супермаркет. Съвсем различно е и ако в супермаркета успяваш, това е истината.
 12. Развитието на пълния потенциал да обичаме зависи от начина на хранене. Но това не са диетите, които са известни.
 13. Истинния Аз не се нуждане от пари. От пари се нуждае Не-Аза…Не можете да бъдете наистина значими чрез пари.
 14. За да бъдете нормални, понякога трябва да сте луди.
 15. Даването е част от нас. Некоректно е да се мисли, че да използваш някого е лошо. Ето аз бях използван и постоянно бивам използван да бъда Хюман Дизайн Преподавател. Но не може да изберете от ума кога и на кого да давате. Това става като следвате стратегията и авторитета си за вземане на правилни решения.

Ако все още нямате, то можете да получите безплатно Хюман Дизайн карта тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>