Хюман Дизайн анализи


Изправени ли сте пред важни решения или трудни задачи?

HDikona

Изживейте живота си пълноценно – живейте своя собствен дизайн

Искате ли да разберете истината за своята същност и сега да имате свободата да се наслаждавате на собствения си живот, да постигнете мечтите си, да намерите пътя си в живота, да намерите любовта, да остоявате себе си?

Системата на Хюман Дизайн (Дизайн На Човека) е наука за това как човек може да бъде различен и така да намери своето истинско място в света. Наука, която ни показва как околният свят се съпротивлява, когато се опитваме да живеем живота на другите.

Съпротивата срещу това, което се опитваме да правим, може да ни доведе до неудовлетворение, огорчение, гняв и разочарование. Съпротивата на света определено руши здравословното ни състояние.

Дизайнът ни дава Ръководство как да преодолеем тази съпротива, как всеки ден да живеем в мир и разбирателство с истинската си природа и да видим какво ни измества от пътя, да заживеем личния си житейски проект. Помага да разберем и излезем от объркванията в живота свързани със здравето, успеха, професията, личния живот, взаимоотношенията, работоспособността, щастието, любовта към себе си, самооценката и т.н.

Получавате не просто анализ, но и практически познания как да проверите, че нещата са истина за самите вас и как да използвате знанията в реалния живот; по какви критерии да разбирате дали вземате здравословните за вас решения или не и да изразявате все по-сигурно истинската си същност.

Всеки от анализите се записва като мп3 аудио файл, за да може да се прослушва многократно на компютър или мп3 устройство. Тези записи могат да ви служат през целия живот.

Анализите могат да се провеждат и отдалечено. Или през Скайп (Skype), или чрез изпращане на предварително записан мп3 файл (вариант подходящ и за подарък).

Може да се включите в нашата Хюман Дизайн Фейсбук група тук. 

Хюман Дизайн Основен Дълбинен Анализ

Хюман Дизайн анализ

Този основен и значим анализ е вашият портал към  разкриването на това, което сте. Това е пътешествие, на което се отдавате и което може да ви даде силен начален импулс за движение напред.

Ще получите дълбок поглед върху вашите стратегия и авторитет за вземане на правилни решения и подробности за вашето предназначение в живота. Ще получите разбиране защо сте тука, за потенциала на вашия дизайн и как да го претворите в живота удовлетворително и успешно.

Ще изследваме пътя, по който ще откриете и изразите вашата истинска същност и предназначение. Всеки има уникален път, уникален начин да изживее живота си и по този път може да се трансформира и върви напред и нагоре. Ще разгледаме по какъв начин обуславянето и ограничаващите вярвания дошли от околната среда могат да бъдат преодолени.

Ще научите как да използвате собствения си начин за вземане на решения и как да използвате Хюман Дизайн като инструмент за самопознание, познание на другите и познание на въздействието, което оказвате на света.

Ще научите за потенциалните предизвикателства, които можете да срещнете по пътя си и как най-добре да се справяте в съответните области на живота си.

Ако все още нямате, можете да получитеХюман Дизайн карта тук. Повече информация за това какво е Хюман Дизайн тук. 

Кликнете върху връзките по-долу, за да получите информация за другите анализи:

Анализ Кариерно Развитие (и Професионално Ориентиране)

Изготвяне на индивидуален дълбинен дизайн за вашите деца

Партньорски Анализ (Анализ на взаимоотношенията). Взаимоотношения без обвинения и без вини

Хюман Дизайн Анализ на Жизнени Цикли

Соларен възврат – периодът е годината от настоящия рожден ден до следващия

Сатурнов възврат – периодът от 30 до 56 години

Уранова опозиция – периодът след 42 години

Хиронов възврат – периодът след 50 години

Партньорски Анализ родител-дете

Теми на любовта – консултиране за определяне насоките за намиране на успешната любов- в търсене на подходящия партньор.

Консултиране и анализ за нашата сексуална конституция. Начин на преживяване на нашата сексуалност

—–

Анализ Кариерно Развитие

Хюман Дизайн анализ професионално ориентиран и кариерно развитиеХюман Дизайн анализ Кариерно Развитие е прецизна карта и ръководство за начина, по който най-добре можем да се справим на работното място и в света на бизнеса. Има милиони уникални човешки същества и всяко от нас има специфичен кариерен дизайн и собствена стратегия, която ни позволява да бъдем успешни в работата си. Научете това, което ви прави уникални.

Ако вие…
 • сте изправени пред решаването на проблеми в работата и бизнеса;
 • се чувствате неудовлетворени от сегашната си работа;
 • очаквате големи промени в професионалното развитие или бизнеса;
 • се опитвате да намерите ключа към успешна кариера;
 • не сте сигурни в какво сте добри или се нуждаете от нова посока;
 • кариерата или бизнеса ви не се развиват по начина, който искате;
 • искате да печелите повече пари;
 • искате да сте по-добри в работата си;
 • искате да сте умели и успешни във взаимоотношенията;
 • искате да сте по-добри лидери, мениджъри, по-работоспособни и ефективни;
 • искате да намалите напрежението от стреса и отговорностите;
 • искате да се наслаждавате на работата си;

този анализ ще ви осигури стратегия, ръководство и подкрепа как да бъдете по-успешни.

Вие ще разберете:

 • вашият кариерен тип и какво ви дава той
 • стратегията ви за успешно взаимодействие с другите
 • стратегията за вземане на успешни решения
 • кои са пътепоказателите, чрез които разбирате, че сте на верния път
 • обзор на дизайна
 • вашият начин за възприемане, обработка и споделяне на информацията (от какво се нуждаете, за да става това по-бързо и по-добре)
 • формат на дейността (соло, партньорство, малка група, голяма група), собствен бизнес
 • бизнес умения
 • качества за работа в група
 • надеждни заложби, принос, характеристики
 • какво може да ви пречи, обърква, разсейва, капани и как да се справите с тях
 • роля на работното място (начинът, по който изживявате професията си)
 • мисия в кариерата и професията
 • стил на общуване
 • собености на работата в голяма компания

Така вие не само ще имате посока и стратегия във вашето кариерно развитие, но ще изявите и вашата уникалност, ще бъдете наистина удовлетворени от това, което вършите.

—–

Изготвяне на индивидуален дълбинен дизайн за вашите деца

Хюман Дизайн анализ детеВсяко човешко същество се ражда перфектно и уникално. Този анализ ще ди помогне да възпитате детето си по най-добрия за него начин, така че то да получи своя автентичен старт в живота и да постигне личното си щастие.

Ще разберете какъв е типа на вашето дете, как е коректно за него да спи и какъв е най-добрият за неговата генетика начин на хранене. Какви са неговите вътрешни таланти, към какво да го насочвате и как да подпомагате хармоничното му израстване.

Голяма част от анализа е свързана с това да общувате с детето си хармонично в съответствие с неговия тип. Също и какъв е неговият начин на учене, подход към живота и естествения начин да изживее живота си.

И най-важното. Как по елегантен начин, следвайки неговите възможности и състояние, да го научите да взема правилните за него решения.

За повече информация и записване телефон 0888 605 365

—–

Партньорски Анализ (Анализ на взаимоотношенията). Взаимоотношения без обвинения и без вини

Партньорски анализ

Когато в двойката всеки разбере другия от гледната точка на неговия уникален Хюман Дизайн, това създава взаимоотношения на уважение, приемане и разбиране.

Ще разберете как най-добре да общувате със своя партньор, децата и другите членове на семейството. Всички сме създадени различни и всеки от нас има право да бъде уважаван и подкрепен да бъде автентичния себе си.

Научете как най-добре да се подкрепяте и уважавате взаимно като следвате собствения си еволюционен път. Този анализ осветлява различията във вашия дизайн, така че приемането и разбирането да заменят недоразуменията и напрежението.

—–

Хюман Дизайн Анализ на Жизнени Цикли

Анализ на жизнени цикли. Хюман Дизайн

Всеки в своя живот в определено време попада в различни периоди на развитие. Това са типични за съответната възраст жизнени цикли. В тези моменти се чувстваме като на кръстопът.

Когато имаме информация и прозрения за тези критични периоди, ние сме екипирани да ги преминем толкова гладко, колкото е възможно.

Тези точки на преход обикновено изглежда, че идват заедно с най-важните решения в живота ни. Колкото повече знания имаме за тях и себе си, толкова по-подготвени сме да вземем тези важни решения в тези понякога трудни моменти. Хюман Дизайн може да ни помогне да получим тази яснота.

Циклите са описани по-долу: Соларен възврат, Сатурнов възврат, Уранова опозиция, Хиронов възврат.

—–

Соларен възврат – периодът е годината от настоящия рожден ден до следващия

Соларен възврат

Всяка година по времето на рождения ни ден Слънцето се връща в същата позиция, когато е бил моментът на нашето появяване в света и когато сме получили нашата уникална роля в живота.

Това е и моментът, когато годишният цикъл на Слънцето формира обстановката и средата, в които ще изживеем следващата си година.

Анализът Соларен възврат осигурява прецизна информация относно темите, ситуациите и хората, които ще срещаме в живота си и които ще бъдат активни за нас през следващата година от гледна точка на нашата личност.

Ще получите нужните детайли, показатели и средства, така че да можете да можете да преминете през тази година и необезпокоявано да изпълнявате своята жизнена роля.

Полезно и здравословно е този анализ да се получава всяка година.

—–

Сатурнов възврат – периодът от 28-30 до 56 години

Сатурнов възвратАнализът на Сатурновия възврат е много полезен за хора, които са 28-33 годишни. Това са ключови момент, в които се променя целия живот и бъдещето започва да се изживява по нов начин.

Има същите предимства като анализа на Соларния възврат, но тук периодът в бъдещето, който се разглежда е с продължителност 28-30 години.

Този анализ е много важен, за да се разбере откъде идваме и накъде отиваме. В този период преставаме да се сравняваме със членовете на семейството си и поемаме по своя собствен път.

—–

Уранова опозиция – периодът след 42 години

Уранова опозицияНа възраст 38-43 години човек навлиза в своята зрялост на 9-центрово същество и всяка връзка с детството вече е прекъсната. Очакват се нови предизвикателства, нов начин на изживяване на живота.

Това е ясна граница на двете половини на човешкия живот. Анализът показва накъде отивате и какви следи бихте могли да оставите в живота си.

 

 

—–

Хиронов възврат – периодът след 50 години

Хиронов възвратВъзрастта около 50 години е началото на периода, когато човек започва да дава на света всичко, в което се обучавал досега и всичко, което е негова мисия, но също така и да получи най-добра реализация и успех.

Сега е моментът и когато това, което трябва да бъде излекувано, всички травми и душевни рани получени през живота излизат на преден план и заслужават внимание. Това е периодът, когато човек дава на света най-доброто от уникалната си същност.

 

—–

Партньорски Анализ родител-дете

Хюман Дизайн анализ родител детеТук партньорският анализ се извършва от гледна точка на това родителите да установяват по-дълбока и удовлетворителна връзка с децата си, да разбират взаимните си ограничения и да могат да бъдат максимално ефективни във възпитанието.

 

 

 

—–

Теми на любовта – консултиране за определяне насоките за намиране на успешната любов- в търсене на подходящия партньор.

Хюман Дизайн теми на любовтаКонсултацията осигурява разбиране на вътрешната структура и необходимост от любов, вътрешното разбиране за любовта и как то се изразява навън. Помага се да се разбере как да се намери човек, който да отговаря на вътрешните ни необходимости, какви биха били личните трудности и как те да се преодолеят.

Това позволява да се освободи напрежението и да се следва по-добре собствения път към успешната любов. Какъв типаж би бил хармоничен за нас. Как да разбираме успешната комуникация и да я използваме ефективно.

—–

Консултиране и анализ за нашата сексуална конституция. Начин на преживяване на нашата сексуалност

Хюман Дизайн и сексуалностКаква е нашата сексуална конституция и каква е нашата осъзнатост за нея. Какви са нашите блокажи и как да ги преодолеем. Как да променим и какво ново да въведем , за да обогатим интимността с партньора. Как грижата за другия е част от сексуалността и каква е нашата генетична основа за това.

 

 

Запазете час или потърсете повече информация на телефон 0888 605 365