Галина Цолова

За Хюман Дизайн научих в началото на 2013 година от една моя приятелка от България и през лятото си купих книгите по Хюман Дизайн и книгата за линиите. Почнах да чета и ми стана много интересно, след което потърсих по Интернет някой, който има задълбочени знания и се занимава професионално с това. Попаднах на сайта на Божидар Цендов. Не казвам, че случайно попаднах на него, защото знам,че няма нищо случайно в Живота.
Преди да започна да търся по Интернет се помолих тихичко в себе си да намеря човек, който действително знае и може с разбиране да направи моят Хюман Дизайн анализ и с благодарност мога да кажа, че го намерих в лицето на Божидар Цендов.
С Божидар се чухме по скайп в определения час и той ми разказа подробно, за моя дизайн, както и отговори на въпросите ми.
Безкрайно благодарна и възхитена съм от начина по който ми бе поднесена информацията! В нея имаше не само добро познаване на същността на Хюман  Дизайн, но и много интуитивно разбиране и тълкуване на индивидуалните характеристики. Насоките за професионална изява, съобразени с моите индивидуални характеристики са другия безценнен дар който получих.
Сега честичко слушам записа от разговора ни по скайп и всеки път откривам по нещо ново, което ми помага да живея според това, което съм предназначена да бъда, освободена от предразсъдъците на всеобщото мнение че „трябва да сме по един определен начин“ измислен от някой си…
Много по-лесно се живее когато си свободен да бъдеш такъв, какъвто си роден и генетично предназначен да бъдеш!
Благодаря ти Божо, че ми помогна да разбера себе си, да разкрия заложбите си и да започна да живея според тях!
И за това смятам, че най-добрият Коледен подарък който мога да поднеса на трите си деца сега е по един Хюман Дизайн анализ, дело на Божидар.

Галина ЦоловаШвеция (Sweden)