Семейни констелации с Божидар Цендов

Семейни констелации с Божидар Цендов, 30 януари, 2020, 18:30

Семейните констелации са преживяване, което ни помага да видим връзката си с нещо много по-голямо и силно, със семейната ни система и това, което е отвъд семейната система. Те са един от най-ефективните кратки подходи. Могат да се използват във всяка сфера на човешкия живот.

Те ни помагат и да се обърнем към себе си, да се приемем такива, каквито сме и да изпитаме мир с вътрешния си живот и любов към себе си.

Човек се движи и успява в живота си не само благодарение на своята лична сила, но благодарение и на силата на семейната си система. Семейните констелации дават сила и стимулират движението ви в живота. Спомагат за възстановяването на баланса и ви помагат така да инвестирате ресурсите си, че да успявате в живота. Повече информация за семейните констелации тук.

ДАТА
27 юни 2020, от 10:00 до 18:00 (с обедна почивка)
ФАСИЛИТАТОР
Божидар Цендов – Магистър психолог, два пъти сертифициран фасилитатор по Системни и Семейни Констелации
МЯСТО
Ритъм Спейс, София, кв, Изток, ул. Димитър Л. Гичев No2

ЦЕНА
Цена: 80 лв. на участник.
ЗА ЗАПИСВАНЕ
Телефон: +359 888 605 365 – Божидар Цендов
Записванията във Фейсбук не са достатъчни.
ВАЖНО
Място за участие се запазва при записване на контакти и данни за участие на телефона по-горе. При записването участниците ще получат упътване как да се подготвят, за да бъде преживяваното по най-добрия начин полезно за тях. Броят поставени теми е ограничен.