Семинари

Семинари Божидар Цендов

Естествено за човека е да желае да израстне, да опознае себе си, да се изяви и да търси подкрепа за това. Независимо от пол, занятие и възраст всеки може да го направи.

Постигаме промяна чрез преживявания и осъзнаване на добития през живота опита. Така всеки човек може да поеме отговорността и да се погрижи за собственото си бъдеще.

Това, което ни радва и стимулира, е светлината в очите на хората и техните споделени успехи.

Семейни Констелации

Семейни констелацииСемейни констелации

Връзката с цялото носи изцеление на проблемите и улеснява изпълнението на жизнените задачи. Семейните контелации са преживяване, което ни помага да видим връзката си с нещо много по-голямо и силно, със семейната ни система и това, което е отвъд семейната система.
Получават разрешение въпроси свързани с човешките отношения, физическо състояние, финасовото състояние, професионалната реализация, вземането на решения, пътя в живота, емоционално състояние и т.н.
Семейните констелации дават енергия и стимулират движението ни в живота за всички участници, независимо дали сте поставили тема или сте наблюдатели, участващи в темите на други. Стимулират възстановяването на баланса и ви помагат така да инвестирате ресурсите си, че да разширите своите хоризонти.

Семинарът има вечерен и уикенд формат.

Въведение в констелациите тук.

Повече за констелациите тук.

Тренинг „Как да обичаме Себе Си“

психична силаТренингът „Как да обичаме Себе Си ще ви даде възможност да достигнете извора на своята психична сила, на жизнената сила, на силата за живот, да я освободите и да се наслаждавате на фонтана на нейната цялостност. Ще използваме техники, чиито произход се губи далеч в миналото, както и постиженията на съвременната наука за човека.Съвместно ще преминем по един забележителен път, който ще ви доведе до възможности по рождение ваши, които не сте и предполагали, че може да ползвате или просто по някакъв начин сте забравили за тях….прочетете повече тук.

Нашето време и нашите пари

Разширяване на психичната силаСеминарът Нашето време и нашите пари е предназначен за търсачите преминали през Как да обичаме Себе Си . Вижте за него повече тук.